Actualitat Mútua

Actes solidaris “1 origami 1 euro” a Igualada

Igualada origamis- IMG_1585

Els passats 21 i 28 d’octubre es van dur a terme els actes de cloenda de la passada campanya “1 origami 1 euro”  a la Residencia Pare Vilaseca i al Centre de Dia Montserrat de la capital de l’Anoia, respectivament.

“Els dos actes van ser molt participatius. Els més de 120 alumnes de l’institut Badia Margarit d’Igualada, els avis residents, les cuidadores, els professionals i els familiars, juntament amb tot l’equip de l’oficina d’Igualada vam gaudir d’una estona molt emotiva i, sobretot, amb molta implicació per part de tothom”, manifesta amb satisfacció en Josep Brunet, cap de l’oficina.

igualada origamis-IMG_1612L’acció solidària s’ha portat a terme conjuntament amb el Consorci Sociosanitari d’Igualada. “A partir d’aquesta iniciativa s’estan gestant més activitats per fomentar la convivència intergeneracional i estem orgullosos de ser-ne els artífex”, conclou en Josep Brunet.

Com ja és habitual a les edicions d'”1 origami 1 euro” (la campanya solidària impulsada per la Fundació Mútua General de Catalunya), els alumnes de les escoles participants distribueixen els origamis, confeccionats per ells mateixos, a les persones grans a residències, centres de dia i hospitals, per transmetre’ls els seus desitjos de salut i felicitat.