Actualitat Mútua

Acord de la Mútua General de Catalunya amb la comunitat xinesa


El passat mes de novembre la Mútua va signar un acord de col·laboració amb la comunitat xinesa (China Spain), amb la finalitat de donar a conèixer i de comercialitzar les nostres assegurances de salut entre l’extens col·lectiu de l’esmentada nacionalitat resident a Catalunya.

La solidesa, la solvència i l’àmplia gamma de cobertures de la nostra entitat, així com la bona acceptació que ha obtingut la nostra proposta entre el col•lectiu ha possibilitat un acord de col·laboració en virtut del qual els ciutadans xinesos establerts a Catalunya i a Espanya podran accedir a assegurances de màxima qualitat adaptades a les seves circumstàncies i en les millors condicions.

La Mútua a la festa de l’Any Nou xinès a Barcelona

Amb la finalitat de donar a conèixer els nostres productes asseguradors a la comunitat xinesa, la nostra entitat ha tingut una presència destacada a la gran festa de rebuda de l’Any Nou xinès, que es va celebrar el passat 9 de febrer al recinte del Fòrum de Barcelona. D’aquesta manera s’ha donat la benvinguda a l’any del “Gall de Foc Vermell”, que potencia la consciencia de l’esforç i del treball ben fet, i que afavoreix les bones relacions familiars i de parella.