Actualitat Mútua, Sector assegurances

10 beneficis de tenir una assegurança de salut

10 ventajas seguro de salud

Comptar amb una assegurança de salut és un bon complement a la sanitat pública si volem tenir la millor assistència possible, per a nosaltres i la nostra família, en qualsevol moment i davant de qualsevol imprevist de salut que ens pugui sorgir. I té molts avantatges. Aquí t’exposem els deu principals beneficis de tenir una assegurança de salut.

Els 10 principals avantatges de tenir una assegurança de salut

1. Lliure elecció de centre mèdic i d’especialista

El primer benefici de les assegurances de salut és la lliure elecció del centre mèdic i especialista per a qualsevol situació. Contractar una assegurança de salut ens dona la possibilitat de triar, entre un ampli quadre mèdic, el centre i l’especialista que vulguem, ja sigui perquè ens ofereix confiança, pel seu prestigi, per la proximitat de casa o de la feina… I, si tenim qualsevol dubte, podem sol·licitar una segona opinió mèdica per al diagnòstic d’una malaltia o per a intervencions quirúrgiques, cosa que ens dona un extra de tranquil·litat.

2. Tractaments mèdics innovadors i de qualitat


El següent avantatge de tenir una assegurança de salut és que la sanitat privada ofereix un servei de qualitat, amb professionals altament capacitats i amb accés a tractaments, equips i tècniques d’última generació i una gran varietat d’opcions terapèutiques complementàries.

mamografía

3. Temps d’espera reduïts

Un dels avantatges més valorats de l’assegurança mèdica és que ofereix una important reducció del temps i de les llistes d’espera a l’hora de fer proves diagnòstiques i disposar dels resultats (en la sanitat privada la mitjana és de 8 dies enfront dels 47 de la sanitat pública). A més, quan hi ha un problema de salut concret, ens permet sol·licitar directament una cita amb l’especialista que triem, sense necessitat de passar pel metge de capçalera.

També es redueixen els temps d’espera en els serveis d’urgències d’una assegurança de salut, ja que les sales d’espera no estan tan massificades i podem rebre abans l’atenció que necessitem.

4. Flexibilitat i comoditat

L’ampli quadre mèdic de les assegurances de salut ofereix una gran flexibilitat d’horaris que facilita la compatibilitat amb la vida laboral i personal. I quan no és possible o realment no cal anar al centre mèdic o a la consulta, tenim al nostre abast serveis d’assistència telefònica 24 h, assistència a través d’app mòbil, metge a domicili i serveis d’urgències perquè consultem qualsevol dubte relacionat amb malalties, tractaments, etc. Fins i tot, depenent de la pòlissa, moltes assegurances compten amb orientació telefònica psicològica i pediàtrica.

10 ventajas seguro de salud

5. Diferents modalitats i prestacions


Un altre dels clars avantatges d’una assegurança de salut és que aquesta pot adaptar-se al que realment necessites perquè permet triar entre diferents modalitats i prestacions segons la teva situació personal i familiar, pressupost, etc. A més, si ets autònom, comptes amb avantatges fiscals.

6. Hospitalització més còmoda


En cas de necessitar hospitalització, un altre dels beneficis de les assegurances de salut és que el fet de comptar amb una assegurança et permet disposar de la teva pròpia habitació privada amb un llit addicional perquè un acompanyant t’ajudi de la forma més còmoda, la qual cosa ens ofereix més tranquil·litat i pot facilitar la recuperació.

7. Cobertura nacional i internacional

Si ho necessites i et trobes de viatge, amb una assegurança de salut pots acudir a centres de tot l’àmbit nacional. A més, moltes inclouen cobertura internacional, que ofereix assistència en pràcticament qualsevol part de món enfront de la sanitat pública, que l’ofereix només en països associats a la targeta sanitària europea.

10 ventajas seguro de salud

8. Compatibilitat amb la sanitat pública

Disposar d’una assegurança mèdica privada no impedeix l’accés a la sanitat pública. Si en algun moment vols anar a un centre sanitari públic per a alguna consulta, tractament o hospitalització, pots compaginar-ho sense cap problema.

9. Cobertures de prevenció

L’assegurança mèdica, a més de tractaments, ofereix cobertures de prevenció, com ara revisions i proves preventives per a la detecció primerenca de problemes de salut. I la medicina preventiva és important, perquè pot evitar l’aparició i la propagació de malalties i reduir la necessitat de fer tractaments i altres actuacions sanitàries més costoses.

10. Altres cobertures


L’últim benefici de les assegurances de salut és que segons la modalitat contractada en el teu segur, disposes també d’altres cobertures, com a segur dental, amb una gran diversitat de serveis inclosos, i serveis de benestar, com a psicologia, logopèdia, acupuntura, fisioteràpia, rehabilitació…

Comptar amb una assistència sanitària àgil i de qualitat ofereix molta tranquil·litat quan volem protegir la nostra salut i la de tota la família, però és important saber que no totes les assegurances de salut són iguals. Planteja les teves prioritats i valora la que cobreix més bé les teves necessitats.

10 ventajas seguro de salud

Descobreix per què MGC Mútua és la millor opció per a la salut de la teva família

L’assegurança de salut de la MGC Mútua inclou les cobertures més completes i un ampli quadre facultatiu. Es complementa, a més, amb un ampli ventall de serveis que garanteixen als nostres associats una atenció integral i immediata. Entre d’altres:

  • Disposa d’un ampli quadre mèdic a tot Espanya que compta, només a Catalunya i Balears, amb més de 10.000 professionals, centres i clíniques.
  • Hospitalització a tot el món, fins a 42.000 €, per a tractaments especials fora del quadre.
  • Servei de videconsulta mèdica mitjançant l’app d’MGC.
  • Cobertura d’assistència en viatge amb validesa a tot el món.
  • Espai Mútua, un nou concepte d’oficina que t’ofereix, sense cost, serveis extra d’interès per a tota la família.
  • Pla personalitzat de manteniment de la salut, amb exhaustiva revisió mèdica inicial i pla de prevenció a mida.
  • Assistència integral del càncer, incloent medicacions i teràpies que altres companyies no cobreixen.
  • Assegurança dental. Odontologia bàsica coberta i la resta a preus especials.

MGC Mútua és més que una asseguradora de salut. Amb 38 anys de trajectòria, a més de la qualitat i la varietat dels seus serveis, també s’ha distingit per una sèrie de valors que la fan diferent d’altres companyies, com ara el fet de destinar els beneficis obtinguts a l’ampliació i millora de les cobertures i serveis. Així, any rere any incorpora a les cobertures les noves tècniques, tant diagnòstiques com terapèutiques, que ajuden al tractament menys invasiu de les malalties. 

Sol·licita’n més informació enviant el formulari o trucant al telèfon 93 414 36 00.

[mautic type=”tags” values=”blog-salud”]