subcontent-page

La Fundació Mútua General de Catalunya té com objectiu promoure la prevenció de la salut i l'adquisició d'hàbits saludables, així com la divulgació sobre temes d'interès sobre salut i medicina. Amb aquesta finalitat va crear l'aplicació per a mòbils i tablets La Diana menja sa, que permetia aprendre als més petits de la casa, de forma interactiva i amena, importants conceptes sobre alimentació saludable. Després de l'èxit d'aquesta primera app, la Diana torna amb La Diana fa esport, amb més jocs que els ajudaran durant el seu desenvolupament.

  • Totalment gratuïta. No s'ha de pagar res pels seus continguts.
  • Amb il·lustracions d'una gran qualitat.
  • App universal, tant per a iPhone com per a iPad i dispositius Android.
  • Funciona sense connexió a internet.
  • Disponible en 3 idiomes: castellà, català i anglès.
  • Sense anuncis ni publicitat de cap tipus.

La mecànica dels diferents jocs és molt senzilla i permet als pares jugar amb els seus fills mentre aquests aprenen a fer esport amb la Diana, gairebé sense adornar-se'n! Són jocs per a tota la família: puzzles, pinta i colora, jocs d'arrossegar, de trobar les diferències... que proporcionen hores de diversió a grans i petits.

El contingut sobre esports ha estat revisat acuradament per personal mèdic del Centre Mèdic Mútua General de Catalunya. L'aplicació està pensada per a nens a partir de 4 anys. És ideal per utilitzar a casa, a l'escola, durant un viatge en cotxe, tren o avió, al restaurant després de dinar... Qualsevol moment és bo per a què els nens aprenguin a fer esport jugant!

Descarrega-la gratis per al teu dispositiu:

 

Si encara no la coneixes, no et perdis la nostra primer app La Diana menja sa