Actualitat Mútua, Sector assegurances

Xavier Plana assumeix la direcció general de MGC Mútua

Xavier Plana ha estat nomenat director general d’MGC Mútua en substitució de  Daniel Redondo, director general de l’entitat des del maig del 2012, que passa a ocupar la vicepresidència del Consell d’Administració.

Fins ara, Xavier Plana ha exercit el càrrec de director general adjunt, des de la seva incorporació l’1 de setembre del 2021.

Xavier Plana és actuari, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i analista financer. Amb una llarga trajectòria internacional, ha demostrat la seva capacitat de lideratge a diverses empreses del sector bancari i assegurador durant més de 20 anys.

Xavier Plana és membre del Col·legi d’Actuaris de Catalunya des de l’any 1997. Ha format part de la Junta de Govern durant 12 anys, essent vicepresident entre els anys 2017-2021, i recentment ha estat nomenat Membre d’Honor.

Des del seu nou càrrec a MGC Mútua es responsabilitzarà de l’execució del pla estratègic, amb un èmfasi especial a impulsar el creixement sostenible i liderar el procés d’expansió que està portant la companyia a tot el territori nacional.