Actualitat Mútua, Fundació MGC

Nova temporada del “Viure des de l’essència” patrocinat per la Fundació MGC

El programa d’entrevistes amb Glòria Montasell, patrocinat per la Fundació MGC, està disponible des de dilluns 1 de juliol a La Xarxa+, i a partir del 3 de juliol tots els dimecres a les 18h a les televisions locals.

Durant 12 capítols, Montasell pretén ser una extensió dels seus aprenentatges per donar eines als espectadors per aconseguir una millor realitat. L’essència és un tot invisible dins nostre i amb el programa s’entendrà com connectar-hi d’una manera quotidiana i pràctica, amb un to directe i per a tots els públics, també per als més empírics.

Les entrevistes

Eduardo Strauch, supervivent de l’accident d’avió als Andes (Xile); Eva Bach, pedagoga i pionera en educació; Cristian García Montagut, periodista i divulgador; Isidre Esteve, esportista; Xavier Guix, psicòleg; Gemma Hortet, antropòloga i nutricionista; Martina Puigvert, cuinera; Jose Corbacho, actor; Jordi Pigem, filòsof; Eulàlia Ramon, actriu, i Carme Riera, escriptora, seran les cares conegudes que Montasell entrevistarà durant aquesta nova temporada.

Eines per ‘des-Aprendre’

Les persones entrevistades, professionals de diferents àmbits, compartiran el seu sentit de la vida, les seves experiències i les eines per a un benestar físic i emocional. A ‘Viure des de l’essència’ es descobrirà que es pot viure d’una altra manera, més connectats amb nosaltres mateixos i amb la naturalesa. Anar a allò que és essencial als orígens ens connecta amb el que som.

On i quan podrem veure ‘Viure des de l’essència’

El programa, patrocinat per MGC Mutua, es podrà veure dilluns 1 de juliol a La Xarxa+ i tots els dimecres a partir del 3 de juliol a les 18h a les televisions locals.