Actualitat Mútua, Altres

Nou consultori de Medicina General a Girona

Des d’aquest mes de gener està operatiu un nou consultori de Medicina General ubicat a l’oficina d’MGC Mútua a Girona. Hem inaugurat un nou consultori de Medicina General a les dependències d’MGC Mútua a Girona, a la ronda Sant Antoni Maria Claret, 28. Aquest és un projecte del Centre Mèdic MGC que esperem sigui el primer de molts a les oficines de la Mútua.

El Dr. Gustavo Marcelo Bugallo, metge de Medicina General, està al capdavant del consultori i ja està visitant els nostres mutualistes des de l’11 de gener passat. L’horari de vistes és de 9h a 13h, tots els dimarts.

Per passar consulta es pot demanar cita prèvia a:

  • Al web del Centre Mèdic.
  • A l’Oficina Virtual a Consulta del Quadre Mèdic.
  • A l’App MGC Salut disponible a Android i IOS.
  • Trucant al telèfon de l’oficina 972 41 42 30.

A la Mútua volem estar al costat dels mutualistes i per això posem a la seva disposició un metge de capçalera a prop seu, perquè entenem com és d’important la relació de confiança i de compromís que s’estableix al llarg del temps. El metge de capçalera no només acompanya el pacient en el procés d’una malaltia, sinó que ho fa al llarg de tota la seva vida. Actua de conseller, d’assessor i fins i tot de mediador entre el pacient i el seu entorn.