Actualitat Mútua

Mútua General de Catalunya ofereix el mètode “Brain Factory” a l’oficina de Lleida

brainfactory-lleida

Avui ha tingut lloc, a l’oficina de la Mútua General de Catalunya a Lleida, la prova pilot Brain Factory, subvencionat al 100% per la Mútua, on mutualistes i convidats majors de 50 anys han tingut ocasió de participar en un programa d’entrenament del cervell per endarrerir el desgast neuronal i mantenir actives capacitats com la memòria o l’atenció. L’èxit de convocatòria ha estat rotund amb 15 persones apuntades, ple absolut, que han gaudit i participat activament d’aquesta primera sessió.

L’edat és el principal factor associat a l’envelliment de les nostres neurones. Afortunadament, el nostre cervell és com un múscul que pot exercitar-se durant tota la vida per mantenir-se en forma. Les sessions de Brain Factory inclouen diferents tipus d’exercicis orientats a tenir cura de la nostra resposta cognitiva: neurofitness, càlcul amb àbac i tècniques relaxació i benestar, entre altres.

La primera sessió de Brain Factory a les instal·lacions de la Mútua a Lleida ha estat avui de 10:30 a 12:00h, amb la presentació del mètode i la primera sessió. Donat l’èxit d’aquesta prova pilot, la resta de sessions s’han programat per als dimarts 9,16, 23 i 30 de juny de 10:30 a 11:30 h a l’oficina de Lleida. La preinscripció està dirigida als mutualistes, que poden convidar a persones del seu entorn.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte Espai Mútua, un servei que s’està implementant en totes les oficines de l’entitat asseguradora i que, actualment, el componen Espai Mútua Estudi, Espai Mútua Aniversaris, Espai Mútua Negocis i Espai Mútua Salut, tots ells amb l’objectiu d’oferir un servei d’un gran valor afegit complementari a les cobertures asseguradores, d’acostar la Mútua als mutualistes i de ser un punt de trobada per a tota la ciutadania.

L’oficina de la Mútua General de Catalunya a Lleida ha canviat d’ubicació (ara se situa a l’Avinguda Prat de la Riba, 27). Les noves instal·lacions, obertes al públic des del passat maig, ja disposen de tot l’equipament per oferir el servei Espai Mútua als mutualistes de Lleida. D’aquesta manera, ja són 14 les oficines arreu del territori amb la nova imatge de la Mútua: Girona, Igualada, Sant Cugat, Sabadell, Vic, Tortosa, Blanes, Palamós, Palma de Mallorca, Tarragona, Figueres, Mataró, Reus i Lleida.