Actualitat Mútua

Mútua General de Catalunya estrena oficina a Olot i presenta els seu projecte a la ciutadania

La nova oficina de la Mútua General de Catalunya a Olot (Girona), situada ara al Pg. Bisbe Guillamet nº4, es va inaugurar el passat 29 de març, amb una jornada de portes obertes a la qual van assistir representants d’entitats, associacions, clubs esportius i membres de l’ajuntament, així com mutualistes i veïns que van poder conèixer les noves instal·lacions i els diferents serveis i activitats que s’hi ofereixen.

A l’acte, que va estar presidit pel sotsdirector general de la Mútua, Guillermo Padrisa, va participar l’alcalde d’Olot, Josep M. Corimines, que va felicitar la mútua pels seu projecte i li va augurar èxits futurs a la ciutat. En acabar, tots els presents van brindar amb una copa de cava.

Espai Mútua, un espai singular

La nova oficina de la Mútua General de Catalunya disposa del servei Espai Mútua, que incorpora l’Espai Mútua Estudio, Espai Mútua Aniversaris, l’Espai Mútua Negocis i l’Espai Mútua Salut, tots ells dotats dels seus respectius serveis. L’objectiu és apropar als mutualistes de la zona d’influència i ser un punt de trobada, esdevenint un espai viu i de participació.

En paraules d’en Guillermo Padrisa, sotsdirector general de la Mútua, sobre aquest servei: “Treballem per oferir als mutualistes i a la ciutadania en general activitats que els aportin valor: xerrades sobre temes de salut i medicina de màxima actualitat; tallers d’aprenentatge per als nens “Aloha Mental Arithmetic”, un mètode amb presència internacional en 30 països; tallers “Gymboree”, dirigits a les mares per al desenvolupament de la psicomotricitat dels seus nadons; i fins i tot festes d’aniversari per als nens amb animació i molts regals. La nostra voluntat és, en definitiva, oferir un intangible de qualitat, no només per l’alt nivell de prestacions i cobertures que oferim a la Mútua, sinó per aquest tipus de servei que aposta decididament per la proximitat”.

Les noves instal·lacions, obertes al públic des de desembre de l’any passat, ja disposen de tot l’equipament necessari per oferir la millor atenció als mutualistes. D’aquesta manera, el pla de renovació i canvi d’ubicació de les oficines de la Mútua, iniciat el 2013, ja ha finalitzat. Són 21 les oficines arreu del territori amb la nova imatge de la Mútua General de Catalunya: Barcelona, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Granollers, Mataró, Vilanova i la Geltrú, Igualada, Vic, Manresa, Girona, Figueres, Olot, Blanes, Palamós, Tarragona, Tortosa, Reus, El Vendrell, Lleida i Palma de Mallorca.