Actualitat Mútua

Mútua General de Catalunya estrena nova marca

Mútua General de Catalunya, entitat asseguradora especialitzada en assegurances de salut, ha actualitzat la seva marca i a partir d’ara serà MGC Mútua.

L’entitat asseguradora ha iniciat un procés de canvi de marca que està previst implementar-se al llarg dels propers mesos. Es farà un desplegament progressiu del nou logotip, que inclourà canvis en la seu corporativa i en la xarxa d’oficines, així com en la resta de materials corporatius i al web.

La marca evoluciona a MGC Mútua per continuar avançant i oferir als seus mutualistes i futurs clients els millors productes asseguradors i serveis complementaris en un entorn cada vegada més digital.

Aspectes gràfics

En l’aspecte gràfic, el nou logotip representa una important millora funcional. El nom que tenia fins ara era molt llarg i implicava, sovint, dificultats d’aplicació depenent de l’espai disponible. Quan la marca havia de conviure amb altres marques, sovint es trobava en desavantatge pel que feia a la mida i, per tant, a la visibilitat i la presència. Ara, amb un cop d’ull, ja es podrà llegir la marca.

Aquest canvi, a més, s’adapta a la tendència general cap a la síntesi, als noms curts i més senzills de recordar visualment i, també, a la necessitat d’actualitzar la marca. La simplificació de la identitat gràfica de les marques és una tendència creixent.

Per altra banda, el nou logotip d’MGC Mútua manté els colors corporatius, verd i gris, però la tipografia és ara més sòlida, s’ha engruixit. L’arbre, el símbol tan representatiu de la marca i que la fa tan identificable, ara es fa més gran i cobra més protagonisme. A més, per a casos d’ús excepcional, s’han afegit colors a les fulles (groc, rosa, blau, verd) per enviar un clar missatge d’alegria, passió, frescor i modernitat.

Sobre MGC Mútua

Amb una trajectòria de 37 anys, MGC Mútua, amb seu a Barcelona, és una entitat d’assegurances sense ànim de lucre, especialitzada en assegurances de salut. Amb més de 80.000 persones assegurades en assegurances de salut i personals, i 312.000 en total, una facturació de 88 milions d’euros i un marge de solvència del 333% el 31 de desembre de 2018, destina tots els beneficis que obté a l’ampliació i a la millora de cobertures i serveis.

En els estudis publicats pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i pel Col·legi Oficial de Metges de Girona, MGC Mútua és considerada, pel col·lectiu mèdic, any rere any, com l’entitat de caràcter mutualista millor valorada a Catalunya.

La Mútua té una àmplia presència a Catalunya i Balears, i des de 2017, a València, amb un total de 22 oficines, la majoria de recent remodelació, conformant un nou concepte d’oficina més propera i participativa.

La Mútua duu a terme l’acció social a través de la seva Fundació, l’objecte social de la qual és el foment de la salut i la prevenció de les malalties amb la campanya solidària “1 Origami 1 Euro”, entre altres projectes. A la campanya, vinculada en les seves diverses edicions a entitats com “La Marató de TV3”, Solidaritat Sant Joan de Déu, “Amics de la Gent Gran”, la Fundació Catalana Síndrome de Down o la Fundació Josep Carreras, entre moltes altres, han participat 400.000 nens de Catalunya, confeccionant milers de origamis, convertint aquest projecte en “el batec de la Mútua”.