Actualitat Mútua

MGC Mútua nou patrocinador del Girona FC les properes tres temporades

El Girona FC i MGC Mútua han subscrit un acord de patrocini mitjançant el qual l’entita serà patrocinadora Premium del Club i la seva asseguradora de salut oficial durant les properes tres temporades, fins al final de la temporada 2025 / 2026. L’acord té com a objectiu reforçar el compromís i suport de la Mútua amb el Club i amb tota la seva afició. Xavier Plana, director general d’MGC Mútua, i el president Delfí Geli, han presentat aquesta nova aliança en les instal·lacions de l’estadi Montilivi.

Xavier Plana ha declarat que “patrocinar el Girona FC és molt il·lusionant per a nosaltres, som una mútua molt arrelada al nostre territori des de fa més de 40 anys i compartim plenament els valors del Club com l’esforç, el compromís i també el foment d’un estil de vida saludable. Estic convençut que aquesta vinculació amb un Club tan emblemàtic,amb tant de futur i d’èxit, ens permetrà refermar la nostra posició de ser la mútua de Catalunya i de Girona.”

Per la seva part, el president del Girona, Delfí Geli, ha donat la benvinguda a MGC Mútua a la família blanc-i-vermella. “És una gran satisfacció tenir-los com a companys de viatge. Son una empresa líder del sector, arrelada al territori i que busca l’excel·lència. Estem molt satisfets”, ha assegurat el màxim mandatari del Club.

Per a MGC Mútua, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que ajuda a divulgar valors que l’entitat comparteix amb la pràctica esportiva com són la confiança, l’esforç i el compromís. A través del patrocini, l’entitat vol fomentar la pràctica de l’esport i els seus beneficis per a la salut i la prevenció de les malalties, en línia amb la seva missió com asseguradora de salut.

L’acord també contempla el patrocini exclusiu com asseguradora de salut oficial del Club i estableix diverses contraprestacions en concepte de drets de marca, paquets d’Hospitality per a clients d’MGC Mútua, així com imatge a l’estadi Montilivi i en els diferents canals de comunicació del Club. Al mateix temps, el compromís establert permetrà a MGC Mútua desenvolupar, activar i coordinar conjuntament amb el Club accions innovadores, tant digitals com presencials, dirigides als aficionats.