Actualitat Mútua

MGC Mútua, nou patrocinador de la Unió Esportiva Olot

L’acord de patrocini entre el club de futbol UE Olot i MGC Mútua, que es va signar el mes de juliol passat, permet lluir el logo de l’entitat a la part dorsal de la samarreta del primer equip.

A l’acte de signtura van assistir Guillermo Padrisa, director de mutualistes i institucions d’MGC Mútua, Enric Vila, vicepresident de promoció econòmica de la UE Olot, i Joan Agustí, president de la UE Olot, qui va destacar la vessant social i solidària d’MGC Mútua: “Tenim les mateixes intencions, fem una feina molt semblant i estem contentíssims de signar aquest acord amb vosaltres”.

Enric Vila va recalcar la importància dels patrocinadors en aquest projecte de valor compartit: “MGC Mútua ens vol donar suport en aquest projecte de triple compromís; esportiu, formatiu i social. Els nostres patrocinadors juguen un paper molt important, és una de les principals rúbriques dins del pressupost d’ingressos. El patrocini esportiu és un acte de generositat d’una empresa que se sent identificat amb els valors d’un club.

Per la seva part, Guillermo Padrisa va parlar de la filosofia de proximitat d’ambdues entitats amb el territori i va afegir que “és un gran plaer ser un dels nous patrocinadors de la Unió Esportiva Olot”.

El conjunt garrotxí va estrenar la nova samarreta amb MGC Mútua com a patrocinador al partit amistós contra el Girona, que es va jugar uns dies després. A la prèvia, l’equip va comptar amb la visita de Xavier Plana, director general d’MGC Mútua, que es va mostrar molt content i va destacar la importància de compartir valors com la il·lusió, el compromís i l’esforç.