Actualitat Mútua

Més de 10.000 persones han visitat l’exposició “Temps de flors, temps de solidaritat”

sdr

L’exposició “Temps de flors, temps de solidaritat” impulsada per la Fundació Mútua General de Catalunya, va tenir un èxit de participació espectacular, amb més de 10.000 visitants al llarg dels 9 dies que va durar la 61a edició de Girona, Temps de Flors, l’exposició floral que s’ha convertit en un esdeveniment reconegut i aplaudit arreu del món, al qual s’estima que han acudit més de 200.000 visitants. És la primera vegada que la Mútua participa, mitjançant la seva Fundació, en aquest esdeveniment.

A més, es van recollir més de 2.000 origamis, confeccionats per els visitants que van tenir ocasió de aprendre a fer-los a la mateixa exposició, que es destinaran (mitjançant la donació que faci la Fundació) a causes solidàries per a la propera edició de la campanya “1 origami 1 euro”.

La Mútua, amb aquesta acció, posa de manifest els valors de l’entitat, com l’esforç, la il·lusió, la solidaritat, compartint-los amb tota la ciutadania i poscionant-se com a marca socialment responsable, que vol contribuir a fer un món millor.