Actualitat Mútua

Més concerts de Simfonova patrocinats per la Mútua: “La rebotiga de l’òpera”

Després de l’espectacular èxit que van tenir els concerts de Simfonova “Només per a uns quants?”, conduïts per el periodista i comunicador Marcel Gorgori, enguany reprenem aquesta gran iniciativa convidant els mutualistes al nou espectacle titulat “La rebotiga de l’òpera”, en el qual el lligam i la complicitat que s’estableix amb el públic tornen a jugar un paper fonamental.

La propera cita d’aquest espectacle tan original, que es va estrenar el passat 18 de desembre al Teatre Kursaal de Manresa, serà el 12 de febrer al teatre l’Atlàntida de Vic. Les properes cites seran a Reus, al març, i a Figueres al maig.

El vi a l’òpera

A més, el passat 18 de gener va tornar l’espectacle “El vi a l’òpera” a l’Espai Mútua de Barcelona (a Pedralbes Centre) amb un gran èxit de convocatòria.

El concert, que es va celebrar també amb gran èxit al novembre, el va presentar en Marcelo Gorgori i es van oferir al públic alguns dels moments operístics més populars de la història del génere en els quals el vi és protagonista absolut o hi està directament relacionat. Els assitents van poder assaborir una copa de vi per gentilesa de la Mútua i de la botiga especialitzada Plaisirs du vin.

Amb aquestes accions, la Mútua General de Catalunya posa de manifest els valors de l’entitat, com són la il·lusió, la complicitat, l’emoció… i vol compartir amb els seus mutualistes, col·laboradors i convidats els bons moments de la vida, aportant-los experiències diferents, emocionants i úniques.