Actualitat Mútua

La revista ‘Interès Mutu’, disponible en línia a l’oficina virtual

Interès Mutu

Si ets mutualista, també pots consultar en línia la revista Interès Mutu des de l’oficina virtual. Ja està disponible per descarregar al teu dispositiu l’edició del mes de juny.

Interès Mutu, la revista corporativa de la Mútua General de Catalunya, neix, com indica el seu nom, amb la intenció de mantenir informats els socis mutualistes sobre temes del seu interès i alhora reforçar els seus vincles amb l’entitat, fent-los sentir partícips d’aquest projecte associatiu i solidari del qual formen part.

Des del seu inici la revista ha anat evolucionant, ampliant-se i modernitzant-se per tal d’adaptar-se a la imatge i al caràcter de la Mútua, també en constant evolució i sempre tenint en compte les opinions i necessitats informatives dels mutualistes. 30.000 famílies reben avui cada edició del butlletí en paper de forma semestral. I davant la importància de la tecnologia i la comoditat dels nous dispositius com a via de comunicació, els mutualistes que ho desitgin també poden consultar la revista i descarregar-la en format PDF des de l’oficina virtual.

Interès Mutu pretén oferir sempre continguts de qualitat: articles de salut i medicina elaborats i/o supervisats per metges i articles d’actualitat, d’opinió i d’anàlisi, amb un tractament de la informació amè, original i amb rigor.

En l’edició del mes de juny, a la revista podem trobar continguts de salut referents al colesterol, a la importància de la qualitat del son, a hàbits saludables o informació d’interès sobre salut bucodental, així com continguts referents a opinions i reconeixements a la nostra labor, activitats, serveis, cobertures i notícies d’actualitat de la Mútua. 20 pàgines impregnades de l’esforç, la il·lusió i el compromís que conforma la nostra filosofia i que també pots descarregar al teu dispositiu per consultar on vulguis amb total comoditat. Accedeix ara a la revista Interès Mutu des de l’oficina virtual.