Actualitat Mútua

La revista “Interès Mutu” de juny disponible a l’oficina virtual

La nova edició de la revista “Interès Mutu” ja està disponible per a tots els nostres mutualistes. Pots consultar-la en línia o descarrega-te-la al dispositiu des de l’oficina virtual.

El mes de juny publiquem una nova edició de la revista corporativa de la Mútua General de Catalunya, Interès Mutu. A més de l’edició en paper que reben les més de 30.000 famílies que conformen els nostres mutualistes, aquells mutualistes que ho desitgin també poden consultar la revista i descarregar-se-la en format PDF al dispositiu des de l’oficina virtual.

L’Interès Mutu pretén oferir sempre continguts de qualitat: articles de salut i medicina elaborats i/o supervisats per metges i articles d’actualitat, d’opinió i d’anàlisi, amb un tractament de la informació amè, original i rigorós. En l’edició d’aquest semestre destaquem els següents temes:

  • Editorial: «Un model saludable de mútua»
  • Actualitat: «La vivència d’una mutualista agraïda»
  • Novetats: «Prescripció premiada»
  • Fundació: «La Fundació dona 50.000 € a diverses causes solidàries»
  • Salut a prop: «El millor que pots fer per la teva salut és fàcil i gratuït»
  • Píndola de Salut: «Tinc nivells alts de sucre en sang»

Són 20 pàgines impregnades de l’esforç, la il·lusió i el compromís que conforma la nostra filosofia i que també pots descarregar al teu dispositiu per consultar on vulguis amb total comoditat. Accedeix ara a la revista Interès Mutu des de l’oficina virtual.