Actualitat Mútua, Fundació MGC

La primera App de la Fundació és un joc educatiu per a nens

Qualsevol moment és bo per a què aprenguin a menjar bé jugant!

La Fundació Mútua General de Catalunya té com objectiu promoure la prevenció de la salut, l’adquisició d’hàbits saludables i la divulgació de temes d’interès sobre salut i medicina. Amb aquesta finalitat ha creat l’aplicació per a mòbils i tablets “La Diana menja sa”, que permet aprendre als més petits de la casa, de forma interactiva i amena, importants conceptes sobre alimentació saludable, que els ajudaran durant el seu creixement.

  • Totalment gratuïta. No s’ha de pagar res pels seus continguts.
  • Amb il·lustracions d’una gran qualitat.
  • App universal, tant per a iPhone com per a iPad i dispositius Android.
  • Funciona sense connexió a internet.
  • Disponible en 3 idiomes: castellà, català i anglès.
  • Sense anuncis ni publicitat de cap tipus.

La mecànica dels diferents jocs és molt senzilla i permet als pares jugar amb els seus fills mentre aquests aprenen a menjar bé, gairebé sense ador-se’n! Són jocs per a tota la família: puzzles, pinta i colora, jocs d’arrossegar, de trobar les diferències… que regalen hores de diversió a grans i petits!

El contingut sobre alimentació ha estat revisat acuradament per personal mèdic nutricionista del Centre Mèdic Mútua General de Catalunya i està pensat per a nens a partir de 4 anys. És ideal per jugar a casa, durant un viatge en cotxe, tren o avió, al restaurant després de dinar…

Qualsevol moment és bo per a què aprenguin a menjar bé jugant!