Actualitat Mútua

La Mútua General de Catalunya es consolida com la millor entitat de caràcter mutualista al rànquing del Col·legi de Metges de Barcelona

COMB_Ranking asseguradoresLa Mútua General de Catalunya és l’entitat de caràcter mutualista més ben valorada pel Col·legi de Metges de Barcelona, segons l’enquesta, feta pública el passat 28 de gener, Assegurança Lliure i el rànquing de les mútues 2015, que recull l’opinió dels metges de Barcelona que treballen en entitats d’assegurances. D’aquesta manera, la Mútua General de Catalunya manté la seva posició al rànquing de l’anterior edició, realitzada el 2013, consolidant-se com la millor mútua de Catalunya.

El rànquing s’elabora a partir d’una enquesta feta a més de 300 metges del sector que han valorat les mútues segons diferents aspectes com les seves condicions de treball, la seva relació amb la companyia, l’agilitat de les entitats en la gestió de tràmits burocràtics, terminis de pagament, gestió, etc. Novament, senyalen des del Col·legi de Metges, “tal i com es revelava en l’enquesta feta al 2013, la dificultat en l’autorització de les proves i tractaments, el nivell d’honoraris i l’excés de burocràcia són els punts que generen més descontent entre els enquestats”.

Segons dades facilitades pel COMB, a Catalunya, al voltant de 6.000 metges treballen en el sector de les assegurances sanitàries, dels quals el 59% és la seva activitat principal. Les entitats d’assegurança lliure donen servei a més de 2 milions de persones. El Col·legi de Metges de Barcelona també ha donat a conèixer un full informatiu sobre “Què cal saber sobre les assegurances sanitàries privades” i ha presentat l’Oficina d’Informació al Ciutadà sobre mútues, que es gestionarà amb la col·laboració de la Coordinadora d’Usuaris de la Sanitat.

Sobre la Mútua

Mútua General de Catalunya és una companyia especialitzada en assegurances de salut de qualitat per a les famílies, que compta amb les millors cobertures i el quadre mèdic més ampli. Amb una trajectòria de 34 anys, la Mútua s’ha distingit per una sèrie de valors que la diferencien totalment de les companyies mercantils, destinant els beneficis obtinguts a l’ampliació i millora de les cobertures i serveis. La Mútua du a terme l’acció social a través de la Fundació, que té com a objecte social el foment de la salut i la prevenció de les malalties.