Actualitat Mútua

Inaugurem oficina a Sant Cugat i volem fer una gran festa!

programa

La Mútua General de Catalunya inaugura el proper 29 de gener de 2014 a les 17.30h la seva nova oficina, ubicada al carrer Girona 11, de Sant Cugat del Vallès.

L’acte d’inauguració es dividirà en dues parts: una festa popular a la Plaça Can Quitèria, amb xocolatada, espectacle d’animació infantil i l’actuació dels Castellers de Sant Cugat, i un acte institucional, a la pròpia oficina, que comptarà amb la presència de la Sra. Mercè Conesa i Pagès, alcaldessa de Sant Cugat del Vallès.

Tothom està convidat! No us ho perdeu!

oficina

A l’oficina, la Mútua incorpora l’Espai Mútua, un concepte innovador de servei que abraça múltiples activitats pensades per als mutualistes. Espai Mútua és molt més que un simple espai físic, és un concepte molt ampli de servei , que s’està implantant gradualment a totes les oficines de l’entitat i que engloba múltiples activitats, pensades exclusivament per als mutualistes. L’Espai Mútua el componen Espai Mútua Estudi, Espai Mútua Aniversaris i Espai Mútua Negocis, tots ells dotats dels seus respectius serveis.