Actualitat Mútua

Inauguració d’una nova oficina de Caixa d’Enginyers a la seu d’MGC Mútua a Vilanova i la Geltrú

Caixa D’enginyers, cooperativa de crèdit i serveis financers, ha inaugurat a Vilanova i la Geltrú una nova oficina “AVANT” situada a la seu d’MGC Mútua en aquesta població, fruit de l’acord estratègic amb l’entitat asseguradora de salut, iniciat el desembre de 2017.

L’acord entre les dues entitats es fonamenta en la complementarietat dels serveis que ofereixen, d’uns valors corporatius compartits i d’una filosofia d’atenció molt similar. Amb aquesta inauguració, Caixa d’Enginyers continua apostant per oferir el millor servei als seus socis i ja són nou les oficines AVANT, de les quals 6 se situen en seus d’MGC Mútua (Mataró, Terrassa, Vic, Manresa, Granollers i Vilanova i la Geltrú).

L’acte ha comptat amb la presència d’Olga Arnau, alcaldessa de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú; Josep Oriol Sala, President de Caixa d’Enginyers; i Daniel Redondo, Director General d’MGC Mútua, així com amb la presència de diferents personalitats de l’àmbit empresarial, acadèmic i social de la zona.

Aquesta obertura, situada al carrer de l’Havana número 22, dona resposta al creixement de la demanda de servei que registra Caixa d’Enginyers a la zona, però també a la voluntat de prestar un tracte personalitzat i de valor potenciant la multicanalitat del servei als socis gràcies a l’alta digitalització operacional bancària.

Durant la inauguració Josep Oriol sala, President de Caixa d’Enginyers, ha destacat que “aquesta nova oficina ‘AVANT’ és la consolidació d’un model basat en la multicanalitat, on els professionals de Caixa d’Enginyers se centren en oferir un servei de valor afegit per a les empreses i habitants del Garraf i l’Alt Penedès, i és possible gràcies a l’estreta col·laboració amb MGC Mútua, amb qui fa dos anys vam iniciar un acord que ens ha permès estendre la nostra presència al llarg del territori i arribar a noves localitats”.

Per la seva banda, Daniel Redondo, Director General d’MGC Mútua, ha assenyalat que “amb aquesta oficina, que se suma a les ja existents a les diferents seus de la nostra entitat, donem continuïtat i consolidem un acord estratègic d’èxit amb Caixa d’Enginyers, apostant amb decisió per oferir un servei de valor afegit, tant als socis de l’entitat financera com als mutualistes. Els socis disposen de nous espais per realitzar les seves gestions bancàries i, complementàriament, tenen a la seva disposició una àmplia oferta asseguradora de la Mútua i, al seu torn, els mutualistes poden accedir als serveis de caixa d’Enginyers”.

La Mútua té una àmplia presència a Catalunya i Balears, i des de 2017, a València, amb un total de 22 oficines, la majoria de recent remodelació, conformant un nou concepte d’oficina més propera i participativa.