Actualitat Mútua

FANOC premia MGC Mútua com la millor entitat asseguradora per a les famílies nombroses

El 16 de novembre passat, l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC) va concedir a MGC Mútua el Premi a la millor empresa de l’any 2021 per a famílies nombroses en la categoria de millor companyia d’assegurances.

FANOC va organitzar un acte amb motiu del seu 30è aniversari al CaixaForum de Barcelona, en col·laboració amb la Plataforma per la Família, durant el qual es van lliurar els premis FANOC a les millors empreses de l’any i als defensors de la família, entre d’altres.

Aquest reconeixement a la Mútua es va atorgar per votació de les famílies associades a FANOC. Entre les empreses finalistes en aquesta categoria hi havia Cover Group, Clínicum i UBICA. Guillermo Padrisa, director de relacions corporatives d’MGC Mútua, va recollir el guardó, i va agrair sincerament el premi. Algunes de les empreses guanyadores en les diferents categories van ser, entre d’altres: Carrefour, el Parc d’atraccions del Tibidabo, l’Abacus o el CaixaForum.

L’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC) és una entitat sense ànim de lucre, apolítica i aconfessional, que té com a objectiu principal defensar, protegir i promoure els drets i interessos de les famílies nombroses i evitar-ne la penalització i el tracte injust. Així mateix, presten serveis i fan activitats concretes que responen a les seves necessitats específiques.

FANOC es va fundar al 1990 com una iniciativa social d’un grup de pares i mares de famílies nombroses que, de forma totalment voluntària, es van començar a mobilitzar per millorar la situació de les famílies nombroses. Actualment, el que va començar de manera completament voluntària s’ha convertit en una entitat plural i del tot professionalitzada que rep el suport d’un equip de voluntaris format per més de cinquanta membres.