Actualitat Mútua

Espectacular exposició de “senbazuru” de la Fundació Mútua General de Catalunya

L’espectacular exposició, organitzada per la Fundació Mútua General de Catalunya amb motiu de la campanya solidària “1origami 1 euro”, decora tot el recinte comercial Pedralbes Centre de Barcelona i es pot visitar fins el 31 de gener. Són un total de 20 senbazuru confeccionats per alumnes de diferents escoles de Catalunya que van participar a la darrera edició de la campanya solidària. L’original composició senbazuru consisteix en un conjunt de 1.000 grues de paper unides formant un mòbil.

Per quart any consecutiu, amb la campanya “1 origami 1 euro” de la Fundació Mútua General de Catalunya, s’ha batut el rècord de lliurament d’origamis i de participació d’escoles i d’alumnes, amb més de 330.000 origamis (incloent 99 senbazuru), 215 escoles inscrites i la participació de més de 86.000 nens.

Com a les anteriors edicions, la Fundació Mútua General de Catalunya ha transformat els desitjos dels nens, materialitzats en milers d’origamis, en un donatiu de 50.000 € per a causes solidàries que es distribuiran entre la Fundació de La Marató de TV3, l’AFANOC (Associació de Nens amb Càncer) i la Fundació Ivan Mañero.

La Mútua, a través de la seva Fundació, va posar en marxa el 2013 “1 origami 1 euro”, un projecte que per en Daniel Redondo, director general de l’entitat, “va molt més enllà de la campanya específica i ha passat a formar part del que anomenem “el nostre ADN” perquè implica i porta aparellat un recolzament “amb cor” de totes aquelles causes que persegueixen el que nosaltres, com entitat, perseguim per a tota la societat: pau, salut, benestar i felicitat”.