Actualitat Mútua

Espai Mútua estudi +: un espai per a l’estudi a partir dels 14 anys

espai mutua estudio+Una de les claus per al bon rendiment acadèmic és disposar d’un lloc adequat i condicionat per estudiar. Espai Mútua estudi + està pensat per a tots aquells mutualistes majors de 14 anys que necessitin un lloc on concentrar-se, estudiar i / o preparar els seus exàmens o treballs de recerca.

A la Mútua General de Catalunya volem ser més que una asseguradora de salut per als nostres mutualistes. Per aquest motiu posem a la seva disposició, en exclusiva i sense cap tipus de cost, els serveis d’Espai Mútua: un nou concepte d’oficina on poder gaudir de múltiples activitats pensades exclusivament per aportar, més enllà de la salut, un valor diari, real i palpable que contribueixi al benestar dels nostres socis.

Una de les nostres principals preocupacions és l’educació dels nostres fills. Estimular-ne el desenvolupament intel·lectual i les destreses, ja des d’edats primerenques, és important per aconseguir un bon rendiment escolar.

Crear una rutina d’estudi ajuda a construir un hàbit, de manera que sempre s’ha d’intentar estudiar al mateix lloc i en els mateixos horaris, així com tenir un lloc ben condicionat que ens faciliti la concentració. Molts estudiants prefereixen combinar l’estudi a casa amb la biblioteca, encara que de vegades la presència de companys i amics o la massificació en època d’exàmens poden suposar distraccions contínues. Per aquest motiu, ara Espai Mútua estudi + també serà el seu espai. Posem a disposició dels nostres mutualistes majors de 14 anys, sense cap tipus de cost, un lloc tranquil i equipat amb Wi-Fi per estudiar o realitzar les seves tasques i projectes escolars.

La importància del lloc d’estudi

Encara que l’ambient necessari per aconseguir més rendiment en l’estudi pot ser diferent en cada persona, sempre és imprescindible comptar amb un lloc adequat i condicionat per estudiar. En general hi ha unes pautes que poden fer més fàcil aquesta tasca i augmentar la concentració i la productivitat:

  • Ha de ser un lloc que ajudi a la concentració, allunyat de persones i objectes que poden distreure, com ara familiars, la televisió, ninots, videojocs o música.
  • Ha de tenir una bona il·luminació: la llum, si no pot ser natural, ha de ser de colors freds (blanca o blava) i ha d’estar ben orientada.
  • La taula ha de ser gran i ha d’estar lliure d’objectes que no es requereixin per a l’estudi. S’ha de tenir tot el material necessari (apunts, llibres, ordinador, bolígrafs…) a mà i ordenat, perquè no suposin una distracció.
  • La cadira ha de ser còmoda i ha d’estar ben alineada amb la taula i a l’altura correcta.
  • La postura ideal consisteix a mantenir l’esquena recolzada al respatller de la cadira, amb el llibre, els folis o el portàtil a una distància d’uns 30 cm.
  • Hi ha d’haver una temperatura adequada i una ventilació correcta.
  • Sempre és millor que sigui un lloc silenciós, tot i que cada persona té les seves tècniques i depèn també de la matèria a treballar.
  • Fer descansos periòdics: 10 o 15 minuts cada hora, o si no s’està sent productiu o falta motivació, cada 40 minuts. En aquest període ens hem de relaxar i hem d’estirar els músculs.
  • És important no interrompre l’estudi o l’activitat per mirar xarxes socials, etc., perquè tots sabem com enganxen i com es mengen el temps sense adonar-nos-en.

espai mutua estudi

espai mutua estudi

Informa’t més àmpliament de les possibilitats que t’ofereix Espai Mútua estudi + a la teva oficina i sol·licita el full de reserva.

Espai Mútua estudi també ofereix tallers educatius per a nens d’entre 5 i 13 anys, en els quals poden desenvolupar les seves habilitats de forma divertida i crear bons hàbits d’estudi amb el mètode ALOHA Mental Arithmetics. Consulta a la teva oficina la programació i la planificació de les diferents activitats. Les places són limitades.