Actualitat Mútua

Espai Mútua Estudi: un espai pensat per al desenvolupament intel·lectual dels nostres fills

espaimutua estudi

Per facilitar el desenvolupament de les capacitats dels nostres fills de forma efectiva i divertida i per inculcar-los bons hàbits d’estudi, a la Mútua posem a disposició dels nostres associats Espai Mútua estudi.

A la Mútua General de Catalunya volem ser més que una asseguradora de salut per als nostres mutualistes. Per aquest motiu posem a la seva disposició, en exclusiva i sense cap tipus de cost, els serveis d’Espai Mútua: un nou concepte d’oficina on poder gaudir de múltiples activitats pensades exclusivament per aportar, més enllà de la salut, un valor diari, real i palpable que contribueixi al benestar dels nostres socis.

Una de les nostres principals preocupacions és l’educació dels nostres fills. Estimular el seu desenvolupament intel·lectual i les seves destreses, ja des d’edats primerenques, és important per aconseguir un bon rendiment escolar. A la Mútua volem facilitar aquesta labor oferint als nostres associats Espai Mútua estudi, un espai on els petits poden desenvolupar les seves habilitats de forma divertida i crear bons hàbits d’estudi amb el mètode ALOHA Mental Arithmetics.

Tallers educatius ALOHA, per a nens d’entre 5 i 13 anys

ALOHA és un sistema innovador dissenyat específicament per a fomentar, a través de la imaginació i el joc, les capacitats mentals, analítiques i creatives de nens d’entre 5 i 13 anys. És durant aquest període quan el cervell dels petits té el potencial més gran de connexions neuronals, de manera que estimular-lo de la forma correcta suposa un benefici notable en el desenvolupament de la intel·ligència global i un complement perfecte en l’acompliment escolar. Fins on seríem capaços d’arribar si aconseguíssim desenvolupar tot el nostre potencial adormit?

El sistema d’ensenyament ALOHA segueix una metodologia didàctica basada en la imaginació i el joc, creada específicament per aconseguir motivar els nens i potenciar-ne la intel·ligència. Els beneficis i resultats s’aprecien especialment en el càlcul mental i en la seva habilitat per realitzar-lo.

espaimutua estudi aloha

Espai Mútua estudi ofereix la possibilitat d’accedir als 4 tallers de beneficis d’ALOHA:

  • Atenció i concentració
  • Creativitat
  • Imaginació
  • Orientació espacial

Els tallers no suposen cap cost addicional per als mutualistes, que a més tenen la possibilitat d’accedir a la formació reglada d’ALOHA Mental Arithmetics subvencionada per la Mútua. L’inici dels tallers està previst a l’octubre; consulta amb la teva oficina la data d’inici i l’horari.

Espai Mútua estudi+, per als més grans de 14 anys

Quan els nostres fills van creixent i adoptant responsabilitats, mantenir uns bons hàbits d’estudi és necessari per aconseguir bons resultats en la seva formació acadèmica. Pensant en ells, a la Mútua posem a la vostra disposició Espai Mútua estudi+, un lloc on els més grans de 14 anys poden acudir quan necessiten un lloc tranquil i equipat amb wifi per estudiar o realitzar les seves tasques i projectes escolars.

Consulta a la teva oficina la programació i la planificació de les diferents activitats d’Espai Mútua estudi. Les places són limitades.