Actualitat Mútua, Sector assegurances

En què es diferencien les assegurances d’Assistència Hospitalària i les assegurances d’Assistència Extrahospitalària o Ambulatòria?

Les assegurances de salut ofereixen productes amb diferents cobertures i serveis per a adaptar-se a les teves necessitats. Segons les seves característiques, les asseguradores solen distingir entre l’assegurança d’Assistència Sanitària Total, que cobreix l’hospitalització i la cirurgia, i l’assegurança d’Assistència Sanitària Ambulatòria. En què es diferencien les assegurances amb assistència intrahopistalaria i les assegurances amb assistència extrahospitalària?, què hem de tenir en compte a l’hora de triar el que més ens convé?

Assistència Extrahospitalària i Ambulatòria

L’assistència extrahospitalària i ambulatòria és una modalitat de cobertura de les assegurances de salut que inclou l’assistència primària i l’accés a especialistes, centres mèdics i mitjans de diagnòstic inclosos en el quadre mèdic concertat per la companyia asseguradora. Dins de les garanties d’assistència mèdica queden excloses l’hospitalització i les intervencions quirúrgiques.

L’assegurança d’Assistència Ambulatòria o Assistència Extrahospitalària sol cobrir:

  • Atenció primària i especialitats mèdiques, que permet escollir entre els professionals i centres inclosos en el quadre mèdic de salut de la companyia. Inclou les visites en règim ambulatori en les especialitats de medicina general, puericultura i pediatria, serveis d’infermeria, urgències domiciliàries i ambulatòries.
  • Proves i estudis diagnòstics complementaris: analítiques simples, exploracions radiològiques, (ressonàncies, ecografies…)
  • Tractaments terapèutics ambulatoris.
  • Altres serveis i tractaments especials establerts per cada companyia i estipulats a la pòlissa de salut.

Assistència Sanitària amb Hospitalització o Assitència Intrahospitalaria

Les cobertures d’Assistència Sanitària Total ofereixen tots els serveis de l’Assistència Extrahospitalària i Ambulatòria i inclouen, a més, Assistència Hospitalària i Intervencions Quirúrgiques.

La cobertura hospitalària comprèn l’estada del pacient en qualsevol de les clíniques o hospitals inclosos en el quadre mèdic de la companyia, en habitació privada amb un llit addicional perquè un acompanyant t’ajudi de la forma més còmoda. A més de la manutenció, la pòlissa sol cobrir les despeses de quiròfan, els honoraris mèdics, anestèsia, medicaments, cures, exploracions complementàries i aquells derivats del tractament fins a la recuperació funcional del pacient.

Altres serveis complementaris que podem trobar a les pòlisses d’assistència intrahospitalaria que ofereixen cobertura total són:

  • Estudis diagnòstics d’alta tecnologia.
  • Altres prestacions, com ara cobertura dental i serveis de benestar addicionals.
  • Assistència sanitària i hospitalària a l’estranger.
  • Altres visites i tractaments de diferents especialitats a preus especials.


Què és millor una assegurança amb Assistència Intrahospitalària o Extrahospitalària?

En conclusió, les assegurances de salut que ofereixen una assistència sanitària total amb hospitalització i cirurgia són les més completes i ens donen la tranquil·litat de sentir-nos protegits dels imprevistos de salut que puguin sorgir en el dia a dia. Però és important saber que no totes les assegurances de salut són iguals. Planteja les teves prioritats i valora la que s’adeqüi més a les teves necessitats.

Totes les assegurances de salut d’MGC Mútua inclouen cobertura d’Hospitalització, de manera que es converteixen en les més completes per tenir cura de la salut de tota la família.

L’assegurança de salut d’MGC Mútua inclou les cobertures més completes, fins i tot la d’Hospitalització, i un ampli quadre facultatiu. Es complementa, a més, amb un ampli ventall de serveis que garanteixen als nostres associats una atenció integral i immediata. Entre d’altres:

  • Disposa d’un ampli quadre mèdic a tot Espanya que compta, només a Catalunya i Balears, amb més de 10.000 professionals, centres i clíniques.
  • Hospitalització a tot el món, fins a 42.000 €, per a tractaments especials fora del quadre.
  • Cobertura d’assistència en viatge amb validesa a tot el món.
  • Espai Mútua, un nou concepte d’oficina que t’ofereix, sense cost, serveis extra d’interès per a tota la família, com ara Espai Mútua aniversari, Espai Mútua estudis, Espai Mútua negocis i Espai Mútua salut.
  • Pla personalitzat de manteniment de la salut, amb exhaustiva revisió mèdica inicial i pla de prevenció a mida.
  • Assistència integral del càncer, incloent medicacions i teràpies que altres companyies no cobreixen.
  • Assegurança dental. Odontologia bàsica coberta i la resta a preus especials.

Encara no ets mutualista? Descobreix tots els avantatges de les nostres assegurances de salut! Sol·licita’n més informació enviant el formulari o trucant al telèfon 93 414 36 00.