Actualitat Mútua

Els packs “Mútua Experiències” es renoven: Il·lusions, Màgia i Prèmium

La campanya de prescripció premiada “Si tens un amic… tindreu una experiència” ha premiat, al llarg de 2016, tots els mutualistes que ens han recomanat i els que s’han donat d’alta gràcies a aquesta recomanació.

Actualment són el 50% els nous assegurats que han decidit incorporar-se a les nostres files i han concertat l’assegurança de salut amb la Mútua gràcies al consell que els han donat altres mutualistes contents i satisfets de pertànyer a la nostra entitat. Hem volgut celebrar aquesta dada extraordinària amb nous packs “Mútua Experiències”.

Així, recomanar la Mútua té premi doble i continua sent tota una experiència que consisteix en escapades rurals, spa i massatges, sopars, activitats d’aventures i un llarg etcètera. Concretament, els mutualistes que ens recomanin a un amic rebran un Mútua Experiències Il·lusió. Els mutualistes que ens recomanin més d’una vegada podran gaudir d’un Mútua Experiències Màgia (recomanació a 2 col·lectius nous) i el Mútua Experiències Prèmium serà el pack que rebran els qui ens recomanin a 3 amics o més, perquè la Mútua vol seguir agraint encara més la confiança dipositada en nosaltres.