Actualitat Mútua

Descobreix perquè la Mútua General de Catalunya és la millor opció per a la salut de la teva família

Assegurança de salut

L’assegurança de salut de la Mútua General de Catalunya inclou les cobertures més completes i un ampli quadre facultatiu. Consulta la taula comparativa de cobertures respecte a la competència i descobreix per què és la millor opció per a la salut de la teva família.

Mútua General de Catalunya és una companyia especialitzada en assegurances de salut de qualitat per a tota la família. Ofereix atenció sanitària a mida, amb els millors professionals en els millors centres i clíniques de Catalunya i Balears. Es complementa, a més, amb un ampli ventall de serveis que garanteixen als nostres associats una atenció integral i immediata.

Per què una assegurança de salut de la Mútua?

Mútua General de Catalunya es troba entre les companyies d’assegurances sanitàries privades més ben valorades pels metges mateixos (2015).

  • El quadre mèdic més ampli, amb més de 9.000 referències a Catalunya i Balears.
    Hospitalització a tot el món, fins a 42.000 €, per a tractaments especials fora del quadre.
  • Cobertura d’assistència en viatge amb validesa a tot el món.
  • Espai Mútua, un nou concepte d’oficina que t’ofereix molts serveis sense cost.
  • Pla personalitzat de manteniment de la salut, amb exhaustiva revisió mèdica inicial i pla de prevenció a mida.
  • Assistència integral del càncer, incloent medicacions i teràpies que altres companyies no cobreixen.

Descobreix per què l’assegurança de salut de la Mútua General de Catalunya és la millor opció per a la salut de la teva família:

Taula comparativa de cobertures respecte a la competència

Taula comparativa
* Aquestes dades tenen un caràcter estrictament informatiu, atès que l’abast i la cobertura de l’assegurança estan determinats per les condicions generals corresponents i per les condicions particulars existents en cada cas.

La Mútua gaudeix de més de 100 acords amb col·legis professionals, mutualitats, associacions, clubs esportius i escoles, per oferir assegurances de salut als seus membres. Són molts els professionals sanitaris, com ara metges, infermers, farmacèutics, psicòlegs, etc., que confien en la nostra entitat. Sens dubte suposa una garantia de confiança.

I és que la Mútua General de Catalunya és més que una asseguradora de salut. Durant els seus 35 anys de trajectòria també s’ha distingit per la seva filosofia i una sèrie de valors que la fan diferent d’altres companyies, com el fet de destinar a l’ampliació i millora de les cobertures i serveis els beneficis obtinguts. La Mútua du a terme la seva acció social a través de la Fundació Mútua General de Catalunya, que té com a objectiu el foment de la salut i la prevenció de les malalties dels mutualistes i la ciutadania en general.