Actualitat Mútua

Daniel Redondo assumeix la presidència d’MGC Mútua

Daniel Redondo ha estat nomenat president d’MGC Mútua, càrrec en el que succeeix al Dr. Bartomeu Vicens que ha estat president durant la darrera dècada i que seguirà vinculat a l’entitat com a President Honorífic.

Daniel Redondo es va incorporar a MGC Mútua l’any 1991, exercint les seves funcions com a subdirector general i posteriorment com a director general adjunt. Ha estat director general durant 10 anys i ha ocupat la vicepresidència del Consell d’Administració durant l’últim any, distingint-se pel seu lideratge i capacitat de treball. Des del seu nou càrrec, Daniel Redondo aportarà la seva experiència i la seva visió estratègica per tal de perseverar en el creixement sostenible i la digitalització eficaç i els processos d’IA impulsats per la direcció general, així com en l’expansió que està portant a terme l’entitat al territori nacional.

El nou president d’MGC Mútua és advocat, amb contrastada solvència en l’àmbit mercantil i assegurador, Màster en Compliance per ICAB (Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona), membre d’AEDAF (Asociación Española de Asesores Fiscales) i MBA per ESADE.

Per la seva part, Lluís Morillas, també membre del Consell, ha estat designat vicepresident de l’entitat. Morillas, reconegut empresari i creatiu, fundador d’una de les consultores de branding de major prestigi i reconeixement mundial, aportarà els seus coneixements en la gestió i la bona imatge de marca de la Mútua, així com altres funcions implícites en la qualitat del servei i l’experiència de mutualista.

El president i el vicepresident continuaran promovent els principis que transmet MGC Mútua, així com la seva disposició plena per adaptar-se a les necessitats de cada assegurat. Ambdós comparteixen la visió d’actualitzar i modernitzar el mutualisme, basant-se en els seus valors i la seva autenticitat. Ha arribat l’època en què el mutualista se sentirà més orgullós de ser-ho.