Actualitat Mútua

Caixa d’Enginyers inaugura una nova oficina a la seu de la Mútua General de Catalunya a Granollers

Caixa d’Enginyers va inaugurar, el passat 8 de novembre, una oficina a Granollers, fruit de l’acord estratègic amb Mútua General de Catalunya (ara MGC Mútua) signat el desembre de 2017. Aquesta nova oficina està situada a les instal·lacions de MGC Mútua gràcies a l’acord entre entitats que es fonamenta en la complementarietat dels serveis que ofereixen, uns valors corporatius compartits i una filosofia d’atenció molt similar.

L’acte va comptar amb la presència de Josep Mayoral, alcalde de l’Ajuntament de Granollers, Joan Cavallé, director general de Caixa d’Enginyers, i Daniel Redondo, director general de MGC Mútua, així com amb la presència de diferents personalitats de l’àmbit empresarial, acadèmic i social del Vallès Oriental.

Aquesta obertura, ubicada al carrer d’Alfons IV número 36, dona resposta al creixement de la demanda de servei que registra Caixa d’Enginyers a la zona, però també a la voluntat d’oferir un tracte personalitzat i de valor potenciant la multicanalitat del servei als socis gràcies a l’alta digitalització operacional bancaria.

Durant la inauguració Joan Cavallé, Director General de Caixa d’Enginyers, va destacar que ‘’a punt de culminar el pla estratègic Impulsa 2016-2019, aquesta obertura forma part dels objectius marcats en tant a l’expansió en nombre d’oficines, consolidant un model que aposta per l’assessorament del valor al soci com un servei de proximitat complementant amb la multicanalitat’’.

Per la seva part, Daniel Redondo, Director General de MGC Mútua va senyalar que ‘’amb aquesta oficina, que se suma a les ja existents diferents seus de la nostra entitat, donem continuïtat i consolidem un acord estratègic d’èxit amb Caixa d’Enginyers, apostant amb decisió per oferir un servei de valor afegit, tant als socis de l’entitat financera com als mutualistes’’.

Amb aquesta inauguració Caixa d’Enginyers segueix apostant per oferir el millor servei als seus socis i ja són vuit les oficines AVANT que han obert en les instal·lacions de la Mútua.