Actualitat Mútua

Acord de col·laboració entre Mútua General de Catalunya i Cottet

La Mútua General de Catalunya i Cottet, l’emblemàtica cadena d’òptiques i audiologia de Barcelona amb 115 anys d’història, han signat un acord de col·laboració mitjançant el qual els i les mutualistes, així com el personal de l’entitat asseguradora, gaudiran de condicions especials en diversos productes, concretament, ulleres de sol sense graduar, graduades i esportives, lents de contacte i audiòfons, amb descomptes que oscil·len entre el 10% i el 30%.

Pel que fa als audiòfons, les persones assegurades que disposen de la cobertura de reemborsament d’audiopròtesis (del 90% de l’import total, amb un màxim de 1.100 €) i els adquireixin a les botigues Cottet (presentant en el moment de la compra l’autorització emesa per MGC) gaudiran d’un descompte molt avantatjós. A més, no pagaran l’import total dels audiòfons per avançat, ja que només hauran d’abonar la diferència (restant al preu final els 1.100 € o la reducció que correspongui).

Divulgació de la salut visual i auditiva

A més, com a servei de valor afegit i dins del programa habitual de promoció de la salut de l’entitat, la Mútua obre les portes dels seus “espais mútua” arreu de territori a Cottet  per realitzar xerrades divulgatives sobre audiologia i òptica adreçades a mutualistes, clients de Cottet i a tota la ciutadania en general. Les xerrades s’iniciaran el proper mes de maig i seran sobre salut visual i prevenció auditiva.

A la imatge podem veure el director general de MGC, Daniel Redondo, i el director general de Cottet, Javier Cottet, el passat 8 de març a la seu de la Mútua.