Actualitat Mútua, Sector assegurances

A-S Total: l’assegurança estrella d’MGC Mútua

La modalitat A-S Total ofereix les cobertures més completes, incloent prestacions importants que altres companyies no cobreixen, i un ampli quadre facultatiu. Es complementa, a més, amb un ampli ventall de serveis que garanteixen als nostres mutualistes una atenció integral i immediata. Descobreix per què A-S Total és l’assegurança amb més demanda d’MGC Mútua.

Què és A-S Total d’MGC Mútua?

A-S Total és una assegurança de salut completa, pensada per oferir una assistència sanitària de qualitat i a mida.

El nostre extens quadre mèdic, a més de comptar amb centres de renom, inclou els equips mèdics de prestigi que hi treballen.

Aquesta modalitat compta amb les millors cobertures, incloent la cobertura de pròtesis més completa del mercat, hospitalització en qualsevol centre del món per a tractaments especials fora dels centres concertats i la cobertura d’assistència integral del càncer, que cobreix medicacions i teràpies no incloses en altres companyies. A més, per adaptar-nos a les teves necessitats, A-S Total disposa de tres modalitats de contractació: sense franquícia, amb franquícia i plata.

Què inclou A-S Total?

L’assegurança de salut A-S Total d’MGC Mútua cobreix totes les especialitats mèdiques i quirúrgiques i inclou:

Assistència hospitalària

Amb llit per a acompanyant i hospitalització en qualsevol centre del món, fins a un màxim de 42.000 €, per a tractaments especials que no es prestin en els centres concertats. Inclou exploracions complementàries, medicació, visites i tractaments mèdics o quirúrgics i la recuperació funcional.

A-S Total

Intervencions quirúrgiques

Inclou totes les despeses de quiròfan, intervencions de planificació familiar i làser per al tractament de la hipertròfia benigna de pròstata.

Cirurgia dels defectes de la refracció (miopia, hipermetropia, astigmatisme)

Cobertura total quan el defecte iguala o supera les cinc diòptries i preus especials per als mutualistes amb defecte inferior a les cinc diòptries.

Assistència extrahospitalària o ambulatòria

S’inclouen les visites en règim ambulatori per a qualsevol especialitat mèdica o quirúrgica, exploracions, servei d’infermeria en consultori i a domicili, tractaments del càncer, logopèdia, foniatria i rehabilitació funcional en règim ambulatori. A-S Total també garanteix serveis de podologia i de reproducció assistida, (dos intents d’inseminació artificial i dos intents de fecundació in vitro o per ICSI o preus especials en els centres autoritzats a través dels serveis complementaris que ofereix MGC Mútua) i altres visites i tractaments a preus especials.

Assistència d’urgències

Assistència sanitària hospitalària i ambulatòria, servei telefònic 24 h, assistència mèdica i d’infermeria a domicili, trasllat en ambulància o altres vehicles medicalitzats i assistència en viatge a Espanya i a tot el món.

Teleconsulta i videoconsulta mèdica

Serveis de teleconsulta mèdica, pediàtrica i psicològica tots els dies de l’any i servei de videoconsulta mèdica a través de l’app de MGC Mútua.

Pròtesis

A-S Total garanteix el 100% de cobertura, sense necessitat d’avançar diners, si la compra es tramita a través de la Mútua, o el reemborsament del 90% del cost (fins a un màxim determinat per barem) a la resta de casos.

Odontologia

S’inclouen serveis d’odontologia bàsica, dues higienes dentals a l’any i preus especials (franquiciats) per a odontologia conservadora i periodontal a la Clínica Belodonte.

Assistència en viatge

Aquesta cobertura garanteix el trasllat a un centre hospitalari o al domicili, en cas d’urgència, repatriació en cas de defunció i despeses mèdiques, quirúrgiques, farmacèutiques (prescrits pel metge) i d’hospitalització a l’estranger, amb un límit de 12.000 euros.

Medicina Preventiva

A-S Total inclou una sèrie de programes destinats a prevenir l’aparició de malalties. Aquesta cobertura està disponible en centres concertats i en la Unitat de Medicina Preventiva del Centre Mèdic MGC Mútua.

Garantia de cobertura de prestacions

Cobertura de les quotes durant un any als fills menors de 18 anys en cas de mort d’un dels progenitors mutualistes.

Altres serveis

A-S Total inclou també altres serveis, com ara estètica a preus especials al Centre mèdic MGC Mútua, conservació de les cèl·lules mare del cordó umbilical, curs de preparació per al part i revisió mèdica per al carnet de conduir.

Consulta tots els detalls d’A-S Total i les condicions de contractació.

Per què contractar una assegurança de salut d’MGC Mútua?

Comptar amb una assegurança de salut d’MGC Mútua és una garantia d’assistència de qualitat, efectiva i còmoda, ja que ofereix les màximes prestacions amb la millor relació qualitat-preu, fugint de les ofertes comercials que resten o limiten cobertures importants. En aquest sentit, l’OCU situa MGC Mútua en la primera posició del rànquing d’asseguradores d’Espanya.

A més, a MGC Mútua, més enllà de preocupar-nos per la salut dels nostres mutualistes, volem oferir avantatges pensats exclusivament per a ells i que ens converteixen en l’asseguradora de salut més completa. Com ara el servei Espai Mútua, un nou concepte d’oficina en què posem a disposició dels nostres associats, sense cap tipus de cost, unes instal·lacions confortables, equipades amb les últimes eines tecnològiques i preparades per acollir múltiples activitats per als mutualistes, compreses en quatre àrees: aniversari, estudi, negocis i salut.

Sol·licita més informació sobre l’A-S Total mitjançant el formulari de contacte o trucant al telèfon 93 414 36 00.