Actualitat Mútua

Mútua General de Catalunya i Caixa d’Enginyers signen un acord de col·laboració

Mútua General de Catalunya, entitat asseguradora especialitzada en salut, i Caixa d’Enginyers, cooperativa de crèdit i serveis financers i asseguradors, han formalitzat un conveni de col·laboració per a la comercialització de les assegurances de la Mútua a les oficines de l’entitat financera.  Els directors generals de Mútua General de Catalunya i Caixa d’Enginyers, Daniel Redondo i Joan Cavallé, respectivament, van signar l’acord el passat dilluns 4 de desembre.

Caixa d’Enginyers, amb una vocació de servei i tracte personalitzat i amb l’objectiu de millorar el seus serveis, comercialitzarà les assegurances de salut de la Mútua entre els seus socis en virtut de l’acord signat. És la primera vegada que la Mútua arriba a un acord amb una entitat financera, la qual cosa genera importants sinergies de negoci, perquè combina la capacitat de distribució i venda de Caixa d’Enginyers amb la solidesa, la solvència i l’àmplia gamma de cobertures de les assegurances de salut de la Mútua. A més, els treballadors de l’entitat financera gaudiran de l’assegurança de salut de la Mútua, la més completa del mercat actualment.

D’altra banda, l’acord estratègic inclou un “implant” de Caixa d’Enginyers a les oficines de la Mútua amb la finalitat d’aprofitar les sinergies assenyalades i ampliar-ne la presència arreu del territori de Catalunya.

Les oficines de Terrassa i Mataró han donat el tret de sortida a l’acord aquest mes de  desembre, com a prova pilot, amb la voluntat de fer extensiva aquesta iniciativa a la resta d’oficines de la nostra entitat en el futur, 21 en total.

Per a Daniel Redondo, director general de la Mútua General de Catalunya, “el fet de compartir valors i filosofia, i la manera d’entendre la nostra feina i la vocació de servei, que defineix Caixa d’Enginyers i  Mútua General de Catalunya, facilita aquest nou projecte i el seu èxit, en què confio plenament”.

Per a Joan Cavallé, director general de Caixa d’Enginyers, “és un honor que Mútua General de Catalunya hagi apostat, per primera vegada, per una entitat financera i que ho hagi fet per la nostra. Per Caixa d’Enginyers, aquest acord de col·laboració és molt significatiu, ja que implica una sinergia de negoci entre dues empreses que comparteixen la mateixa filosofia i els mateixos valors”.

El Grup Caixa d’Enginyers és un grup cooperatiu de crèdit i serveis financers i asseguradors especialitzats en l’atenció a comunitats professionals i empreses, que aposta per un model propi d’entitat bancària basat en l’atenció personalitzada, el rigor i la transparència en la gestió i el compromís amb la societat. Caixa d’Enginyers, que celebra aquest 2017 el seu 50è aniversari, compta amb una xarxa de 25 oficines a Espanya (9 a Barcelona, 3 a Madrid, 2 a Sevilla i 1 a Girona, València, Saragossa, Alacant, Sant Cugat del Vallès, Lleida, Palma de Mallorca, Màlaga, Tarragona, Bilbao i la seva oficina directa).