Mosaic d'imatges

La Mútua General de Catalunya, fidel al seu compromís d'oferir sempre les millors cobertures en les millors condicions, amplia el ventall de serveis per als seus mutualistes amb MGC Corredoria d'Assegurances, constituida amb l'objectiu clar de promoure una àmplia oferta d'assistència per a la protecció de la llar, automòbils, comerços, pimes, etc. amb uns avantatges exclusius.

Amb la finalitat de contribuir a millorar la qualitat de vida dels nostres mutualistes i les seves famílies, MGC Corredoria d'Assegurances els ofereix les millors assegurances a través d'un assesorament personalitzat i un servei de qualitat. Per això treballem amb les millors companyies en cada cobertura.

La confiança que ens otorguen els nostres mutualistes ens ajuda a seguir treballant per a respondre a les seves necessitats.

Demani més informació sense cap compromís, trucant al telèfon 93 414 36 00, o emplenant el següent formulari:

(obligatori)

(obligatori)


Llar
Autom˛bil
Comerš i pimes
Defensa jurÝdica
Altres


Amb l'enviament d'aquest formulari vostè autoritza el tractament de les dades enviades d'acord a la LOPD (més informaciˇ).

D'acord amb la Llei OrgÓnica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la normativa qur la desenvolupa, s'autoritza a MGC Consultors i Gestors de Riscos, Corredoria d'Assegurances S.L. a utilitzar les dades enviades amb aquest formulari directament o mitjançant entitats en les que participi o estigui vinculada, per a informació sobre serveis i productes. Aquestes dades s'integraran en un fitxer automatitzat en poder de MGC Consultors i Gestors de Riscos, Corredoria d'Assegurances S.L. del qual aquesta serà responsable, tot garantint els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, per a l'exercici dels quals els interessats es podran dirigir al domicili social de l'entitat ubicat al c/ Tuset, núms. 5-11, CP 08006 de Barcelona.