Assegurança de Vida Flexible

Cobreix les teves necessitats davant una invalidesa permanent absoluta.

Descobreix els avantatges de l’assegurança de Vida Flexible

Cobertures de l’assegurança

Les cobertures més completes, que inclouen prestacions que d’altres companyies no ofereixen, per a que els mutualistes no se sentin desprotegits en cap moment.

Cobertures

Condicions de l’assegurança

Condicions de contractació clares i transparents, que pretenen facilitar l’accés a qualsevol assegurança evitant ensurts en el darrer moment.

Condicions

Assegurança d’invalidesa permanent i absoluta

 

L’assegurança Vida Flexible et protegeix davant d’una invalidesa permanent absoluta i et permet desenvolupar la teva activitat professional i gaudir de la teva vida personal com vulguis sense haver-te de preocupar pel que pugui passar. Amb aquesta modalitat de pòlissa, MGC Mútua et garanteix una indemnització econòmica que t’ofereix la solvència econòmica necessària en un moment de gran dificultat.

La incapacitat permanent absoluta, coneguda com a IPA o invalidesa absoluta, és aquella que, per una malaltia o una lesió, ens impedeix dur a terme qualsevol feina amb un mínim d’eficàcia i rendiment. Per tant, la persona assegurada queda inhabilitada completament per desenvolupar qualsevol tipus de professió o ofici, no només l’activitat habitual. A més de l’IPA, aquesta assegurança inclou cobertura davant de la mort, amb independència de quina en sigui la causa.

Amb aquesta assegurança Vida Flexible podràs triar el capital que vols deixar assegurat (fins a 300 000€ en cas d’IPA) i les cobertures específiques. Si vols disposar de més detalls per al teu perfil concret, deixa’ns les teves dades i des d’MGC Mútua ens posarem en contacte amb tu.

Potser també t’interessin aquestes assegurances

Dental

Decessos