Fundació MGC

La Fundació Mútua General de Catalunya es va constituir el 1996, promoguda per la Mútua General de Catalunya, i està dirigida pel Patronat. Des dels seus inicis, el principal propòsit de la Fundació Mútua General de Catalunya ha estat el foment de la previsió social i de la salut en tots els seus vessants i qualsevol altre fi d'interès general.

Píndola de Salut: Controlar el sobrepès i prevenir l'obesitat

L'obesitat és una malaltia crònica que provoca un excés d'acumulació de greix al cos. No es tracta d'un simple problema estètic, sinó que constitueix una veritable amenaça per a la nostra salut.

Guia de salut

Des de la Mútua General de Catalunya posem al seu abast les principals pàgines web amb informació sanitària per a pacients, amb tots els enllaços actualitzats i supervisats per un equip mèdic, per a que pugui informar-se amb garanties.

Píndola de Salut: Si comences a córrer no oblidis revisar els peus

Sabem que caminar a ritme enèrgic mig hora al dia és molt recomanable, tot i que d’un temps ençà, s’ha posat molt de moda sortir a córrer i, encara que és un esport aparentment senzill, requereix abans de començar-lo a practicar de coneixements i recomanacions bàsiques.

App educativa per a nens "La Diana fa esport"

Després de l'èxit aconseguit amb "La Diana menja sa", la Diana torna amb una nova app per ensenyar als més petits els beneficis de l'esport i els hàbits saludables.

Píndola de Salut: Prevenció de la malaltia cardiovascular

La prevenció en matèria de risc cardiovascular, així com la detecció precoç d’aquest risc abans que esdevinguin lesions o malalties és, sens dubte, una de les activitats centrals dels programes de Medicina Preventiva del Centre Mèdic Mútua General de Catalunya.

App educativa per a nens "La Diana menja sa"

La Fundació Mútua General de Catalunya ha publicat la app educativa "La Diana menja sa" amb l'objectiu d'ensenyar als més petits els beneficis d'una alimentació saludable d'una manera senzilla i divertida.

Píndola de Salut: Grip i homeopatia

La homeopatia no és una medicina diferent, només és una manera diferent de practicar la medicina.

Interès Mutu

El bloc Interès Mutu conviu amb la revista del mateix nom dirigida als mtualistes si bé hi ha més continguts i amb més freqüencia al bloc. Els convidem a entrar.

Píndola de Salut: Té factors de risc de melanoma?

El melanoma és un dels càncers que més ha augmentat als països desenvolupats durant els darrers anys. Un increment anual del 7% en el seu diagnòstic ens fa pensar en la necessitat de seguir els consells dels dermatòlegs, que cada estiu ens recorden la importància de protegir-nos adequadament del sol.

Píndola de Salut: L’acupuntura per al mal d'esquena

 

L’acupuntura és un procediment mèdic molt útil en el tractament de les afeccions de l’aparell locomotor que s’utilitza des de fa molt de temps. Els metges que practiquen l’acupuntura ho comproven a diari.

Setmanes de la prevenció

Les Setmanes de la Prevenció són cicles de conferències organitzades per la Fundació Mútua General de Catalunya, en què es tracten amb rigor i afany divulgatiu diferents temes d'interès relacionats amb la salut.