subcontent-page

Com a entitat asseguradora sense ànim de lucre, l'objectiu de la Mútua General de Catalunya és proporcionar als nostres mutualistes les millors assegurances per a cobrir tots els riscos que afecten a les persones.

Som una institució hereva i alhora capdavantera de l'esperit del mutualisme, tant fermament arrelat a la societat civil catalana, i que nosaltres hem contribuït a consolidar i difondre gràcies al nostre compromís amb la responsabilitat social i la solvència econòmica.

La nostra missió és oferir avui i garantir per al futur assegurances personals de qualitat en les millors condicions i en benefici exclusiu del conjunt dels seus socis, únics propietaris de l'entitat.

La nostra voluntat -la nostra visió- és que la Mútua sigui coneguda i reconeguda per fer les coses bé, però sobretot per estar implicada amb la societat d'una forma solidària, amb mutualistes satisfets i orgullosos de formar-ne part, i amb treballadors entusiastes de poder executar aquesta tasca donant un valor addicional a la seva feina i oferint el millor d'ells mateixos amb passió.