Premi "Millor iniciativa de las farmàcies 2014" a la Mútua General de Catalunya

Dijous, 5 Març, 2015 - 15:45

La Mútua General de Catalunya ha estat premiada pel diari Correo Farmacéutico pel “Programa de detecció del risc cardiovascular” que s'ofereix a les farmàcies de Barcelona, en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona, com una de “Les millors iniciatives de les farmàcies 2014” en la categoria de “Professió i deontologia”.

Els premis atorgats per Correo Farmacéutico, que es lliuraran el proper dia 16 de març a Madrid, volen reconèixer la tasca diària d'aquelles persones, institucions o empreses que amb la seva aportació han ajudat a millorar el món de la farmàcia, l'atenció farmacèutica i la salut al llarg de 2014.

Aquesta iniciativa per fomentar la prevenció cardiovascular, dirigida als mutualistes de Mútua General de Catalunya, es va posar en marxa a les farmàcies del barri de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona el març de 2014 com a prova pilot. El 2015, donat l'èxit del programa, s'ha fet extensiu a tota la província i s'ofereix a tota la població.El programa, pioner a Espanya, ja va ser guardonat el maig de 2014 pel comitè científic del Congrés de la Societat Espanyola de Farmacèutics Comunitaris celebrat a Màlaga

La Mútua és la primera entitat privada que impulsa una iniciativa com aquesta a Espanya i remunera al farmacèutic per la seva activitat sanitària, oferint un servei diferent i innovador als mutualistes. Es tracta del primer acord de concertació de serveis entre farmàcies i una mútua privada, que permet als farmacèutics actuar com un agent de promoció de la salut i a la Mútua oferir un servei d'alt valor afegit als seus mutualistes.

A la imatage podem veure Jordi Dalmases, president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona (COFB), i Daniel Redondo, director general de la Mútua General de Catalunya, en la roda de premsa de presentació, l'any passat, del projecte de col·laboració entre ambdues entitats.