Més de 61.500 descàrregues de les apps de la Mútua

Dilluns, 25 Maig, 2015 - 15:30

Des de la Fundació Mútua General de Catalunya volem ensenyar als més petits la importància dels hàbits saludables i per això, després de l'èxit de la nostra primera app "La Diana menja sa",vam crear "La Diana fa esport", una aplicació educativa plena de jocs divertits per a mòbils i tablets, que et convidem a descarregar ara mateix.

La mecànica dels diferents jocs és molt senzilla i permet als pares jugar amb els seus fills mentre aquests aprenen com és de saludable fermenjar equilibradament i fer esport amb la Diana, gairebé sense adornar-se'n! Són jocs per a tota la família: puzzles, pinta i colora, jocs d'arrossegar, de trobar les diferències... que proporcionen hores de diversió a grans i petits.

Els contingut hann estat revisat acuradament per personal mèdic del Centre Mèdic Mútua General de Catalunya. L'aplicació està pensada per a nens a partir de 4 anys. És ideal per utilitzar a casa, a l'escola, durant un viatge en cotxe, tren o avió, al restaurant després de dinar... Qualsevol moment és bo per a què els nens aprenguin jugant! Descarrega-les gratis per al teu dispositiu!