Figueres acull amb satisfacció el nou projecte de la Mútua General de Catalunya a la ciutat

Divendres, 13 Març, 2015 - 11:00

Mútua General de Catalunya va presentar ahir les seves noves instal·lacions a Figueres. Aquest nou local, situat a la plaça Catalunya de Figueres, va ser inaugurat oficialment en un acte presidit per l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, i pel sotsdirector general de Mútua General de Catalunya, Guillermo Padrisa.

La nova oficina de la Mútua General de Catalunya compta amb el servei Espai Mútua, que integren l'Espai Mútua Estudi, l'Espai Mútua Aniversaris, l' Espai Mútua Negocis i l'Espai Mútua Salut, tots ells dotats dels seus respectius serveis. L’objectiu és acostar la Mútua als mutualistes de la zona d’influència i ser un punt de trobada, convertint-les en espais vius.

Amb aquest servei els mutualistes tenen la possibilitat de fer ús, sense cap cost per a ells, d'una sala de reunions o una sala de conferències per organitzar sessions de treball, xerrades, presentacions o qualsevol altra tasca relacionada amb la seva activitat professional a l'Espai Mútua Negocis. Per altra banda, en col·laboració amb Aloha Mental Arithmetic, s'ofereixen tallers específics per als nens a l'Espai Mútua Estudi, que els ajuden a millorar en matemàtiques, en particular, i a treure més partit a les seves capacitats intel·lectuals, en general. Són tallers subvencionats al 100% per la Mútua.

A l'Espai Mútua Salut s'imparteixen xerrades sobre temes d'actualitat de salut i medicina per metges i professionals de la salut experts en les seves àrees. En darrer terme els pares poden organitzar la festa d'aniversari dels seus fills a l'Espai Mútua Aniversaris.