Conveni de col·laboració entre el Montepio de Conductors de Manresa i la Mútua General de Catalunya

Dimarts, 21 Abril, 2015 - 11:30

El Montepio de Conductors de Manresa i la Mútua General de Catalunya han arribat a un acord de col·laboració que pretén anar més enllà de la mera distribució, i que, presidit per l’esperit mutualista consubstancial a la seva personalitat jurídica, vol unir els esforços d’ambdues entitats per tal difondre i potenciar les seves respectives ofertes asseguradores, la qual cosa s'ha concretat mitjançant l'acord de col·laboració signat avui a la seu de la Mútua entre el Sr. Joan Bertran, president del Montepio de Conductors de Manresa, i el Sr. Daniel Redondo, director general de la Mútua General de Catalunya.

Per al director general de la Mútua: “Aquesta col·laboració entre les dues entitats ens dona l'oportunitat de buscar complicitats que ens permetin desenvolupar més i millor la nostra activitat en el territori, trobant i aprofundint en les sinergies que ens són comunes i a estrènyer, ampliar i modernitzar els vincles amb els habitants de les poblacions a les que ens adrecem”.

El Montepio de Conductors de Manresa, amb la finalitat de complementar el quadre de cobertures actuals ha designat la Mútua General de Catalunya com a mutualitat per a prestar les cobertures asseguradores de salut als seus membres. Els socis podran accedir a un ampli ventall de prestacions que cobreixen tots els aspectes de la salut, des de la medicina preventiva fins a la cobertura total de la malaltia.

Obertura d'una nova oficina de la Mútua a Manresa

La Mútua, a més, canviarà properament la ubicació actual de la seva oficina a Manresa i inaugurarà una nova oficina al Passeig Pere III, 66 en la que està previst que el Montepio tingui presència amb la seva Corredoria d'Assegurances. Per altra banda, la nova oficina de la Mútua incorporarà el servei Espai Mútua. L'entitat asseguradora ha canviat el concepte d'oficina tradicional per el d'uns espais destinats a l'ús dels seus mutualistes, posant-los a disposició d'aquests per realitzar reunions de negocis i presentació de projectes -en el marc de l'Espai Mútua Negocis, per celebrar festes d'aniversari de nens (que no necessàriament han de ser mutualistes) a l'Espai Mútua Aniversaris; per a la millora de les seves capacitats intel·lectuals, a l'Espai Mútua Estudi, així com per assistir a col·loquis i conferències sobre temes de salut, oberts al públic en general, a l'Espai Mútua Salut.