Assegurança d’accidents esportius

Cobreix les necessitats d’assistència sanitària en cas d’accident de qualsevol membre del col·lectiu assegurat, durant la pràctica de l’esport.

Ja han confiat en MGC Mútua

Què ens fa diferents?

El model de gestió de les cobertures d’accidents esportius de MGC pivota sobre el seu propi Centre d’Atenció, operatiu 24 hores, 7 dies sobre 7, que deriva i gestiona tots els sinistres i incidències que puguin produir-se i aposta per la incorporació de les noves tecnologies i eines per millorar l’atenció, la coordinació i la informació.

  • Validació de comunicats d’accidents.
  • Gestió d’usuaris amb permís per realitzar la validació dels comunicats.
  • Visualització dels parts generats.
  • Visualització dels resultats de l’Sportest.

https://oficinavirtual.mgc.es:7326

Volem que qualsevol assegurat que disposi d’un dispositiu electrònic amb accés a internet (tablet, telèfon mòbil, ordinador, etc.) pugui realitzar i enviar un comunicat d’accidents. Per agilitzar i facilitar el procés actual de comunicació d’accident. Perquè la federació/club, si així ho desitja, sigui la responsable de validar els comunicats de les seves federats/socis i que sàpiga en tot moment quants comunicats té i en quin estat es troben.

https://partsport.mgc.es

Test en línia ràpid (només necessites 5 minuts), útil i fiable dissenyat per un equip mèdic que valora el risc que pot comportar per a la salut realitzar una activitat física no adequada. En funció del resultat, t’ofereix recomanacions i consells individualitzats. Sportest ofereix revisions mèdiques, tractaments especials i serveis addicionals a preus reduïts. Perquè la federació/club, estiguin informats dels resultats del test i que puguin aconsellar als federats/socis.

https://www.sportest.es

Perquè els nostres assegurats puguin resoldre els seus dubtes relacionats amb la gestió dels accidents esportius i per seguir millorant el servei que els donem, hem habilitat un portal on-line perquè puguin gestionar les reclamacions i suggeriments de manera més eficient. Emplenar el formulari, que trobaran a la web, rebran una resposta ràpida i en tot moment podran realitzar el seguiment de l’estat de la seva reclamació.

https://request.mgc.es