subcontent-page

Qualitat

El nostre desig és que sigui un referent de qualitat en l'atenció sanitària. És per aquest motiu que el Centre Mèdic es va ampliar en 2007, se'l va dotar d'equipament mèdic d'última generació i d'un equip de metges i professionals sanitaris altament qualificats.

Al centre de Barcelona

Situat a la seu de la Mútua, al centre de Barcelona, compta amb un espai de més de 800 m2 i amb 16 consultoris equipats amb les últimes novetats tecnològiques.

Al Centre Mèdic li oferim un ampli ventall de serveis i especialitats, que s'aniran ampliant i millorant fins a completar una oferta assistencial de màxima qualitat que doni cobertura a les necessitats mèdiques fonamentals dels assegurats:

Franquícia 0€

Amb la voluntat d'oferir als mutualistes un servei de valor afegit, la franquícia que s'aplica a la major part de les prestacions és de 0€. S'exceptuen el Pla personal de manteniment de la salut, l'acupuntura, l'homeopatia, la podologia i els tractaments de psicoteràpia.

Centre Mèdic Mútua General de Catalunya | Tuset, 5-11 - Barcelona

Telèfon: 93 414 36 00

Correu electrònic: centremedic@mgc.es

Pàgina web: http://centremedic.mgc.es

Horari: de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h, els divendres (excepte festius).

Com arribar al Centre Mèdic Mútua General de Catalunya

Per accedir als serveis del centre, cal concertar la visita online o per telèfon. En el cas dels serveis d'Atenció Mèdica Immediata i Infermeria Assistencial Permanent no és necessari concertar cita prèvia.