Teleconsulta: 619 818 555

Tots els mutualistes amb una assegurança d'assistència sanitària disposen del servei de Teleconsulta Mèdica, en el qual s'han reforçat les àrees de Teleconsulta Pediàtrica i Teleconsulta Psicològica.

Mútua 24h

Mútua 24 h és un servei que la Mútua posa a disposició dels mutualistes per tal que siguin atesos a qualsevol hora del dia i la nit, i durant tots els dies de l'any, especialment en cas de necessitar assistència sanitària d'urgència.

El quadre mèdic més complet

Comptem amb un quadre facultatiu a tota Espanya, que inclou més de 9.000 referències a Catalunya i Balears, on trobaràs els professionals més qualificats i els millors centres hospitalaris concertats.

Clínica Belodonte

La nostre societat demana cada vegada més tractaments odontològics i estètics que no es troven als quadre de prestacions de les mútues. Clínica Belodonte vol cobrir aquesta demanda amb els profesionals millor qualificats i unes modernes instalacions a Barcelona a preus especials per als mutualistes.

Centre Mèdic Mútua General de Catalunya

El Centre Mèdic Mútua General de Catalunya ha estat concebut per oferir la comoditat de trobar en un mateix espai una gran varietat d'especialitats mèdiques, oferir assistència mèdica immediata sense haver de demanar cita prèvia i potenciar de manera decidida la prevenció de la salut amb la Unitat de Medicina Preventiva.